Zborul Printre Obstacole

Descriere Zborul Printre Obstacole

Descriere joc
Ani de zile ai lucrat sa construiesti o racheta cu care sa pleci pe luna, iar acum dupa ce ai terminat-o, ai dat de o problema si mai mare. Cerul este plin de obstacole si iti este extrem de dificil sa pilotezi racheta printre ele. Desi probabil pare usor la inceput, pe masura ce inaintezi in nivel, vei trage concluzia ca cel mai greu joc din lume de pe Y7.ro probabil este mai usor ca jocul de indemanare Zborul printre obstacole. In fiecare nivel trebuie sa zbori pana la un anumit nivel, fara sa te lovesti de obstacolele mobile din calea ta. Evita-le cu maxima precizie si fa tot posibilul sa-ti continui drumul spre luna. Jocul are 30 de nivele, pe care le vei termina daca esti suficient de experimentat in jocuri de indemanare. Ca sfat, daca nu reusesti sa ajungi la destinatie dintr-o singura pornire a motorului, incarca sa tii racheta in aer, in echilibru, pana ti se elibereaza calea, dupa care accelerezi la maxim si iti continui drumul.
Instructiuni Zborul Printre Obstacole
Fa click cu mouse-ul si tine apasat pentru a porni motorul rachetei si elibereaza butonul daca vrei sa opresti motorul rachetei.
Categorii joc
jocuri de indemanare,

Zborul Printre Obstacole

Zborul Printre ObstacoleNume joc
Zborul Printre Obstacole

Rating: 74 / 100
Bazat pe 297 voturi.

Jucat de: 36,683 ori.
Marime fisier: 2.97MB
Ai jucat jocul Zborul Printre Obstacole pe y7.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri online. Zborul Printre Obstacole face parte din categoria Jocuri De Indemanare si este jocul cu numarul 1078. Daca iti place jocul Zborul Printre Obstacole, te rugam sa il votezi cu Da sau Nu, pentru o mai buna selectie a categoriei cu Jocuri Tari.

Comenteaza jocul Zborul Printre Obstacole

Numele tau:
Mesajul tau:
5 plus 2 Cod antispam
 
PUBLICITATE

Jocuri Online Noi

Manipularea Varstei 2
Scheletul Motociclist
Ursul Aventuros
Pirati Vs Monstri
Campionatul De Camioane
Zombudoy 3

Top jocuri de indemanare

Earn To Die
Darama Castelele Regilor
Tunul Lui Da Vinci
Opereaza Pacientul Pe Inima
Gibbets 3
Transporta Cu Macaraua

Parteneri media

Tornie


Jocuri YXY.RO