Turteste Monstrul

Descriere Turteste Monstrul

Descriere joc
Monstrul din acest joc trebuie facut una cu asfaltul, iar tu il vei ajuta sa prinda aceasi forma. In toate cele 20 de nivele trebuie sa il trimiti pe monstru pe sosea, pentru a fi turtit de masina care preseaza asfaltul. Elimina blocurile de culoare verde, pe care este asezat monstrul, interactioneaza cu celelalte obiecte din fiecare nivel si fa tot ce poti pentru a-l trimite pe monstrul verde in strada.
Instructiuni Turteste Monstrul
Utilizeaza mouse-ul pentru a juca jocul de logica Turteste monstrul. Fa click pe blocurile de culoare verde pentru a le elimina, astfel incat monstrul de aceasi culoare sa cada pe sosea. O masina care preseaza asfaltul va trece peste el si il va turti.
Categorii joc
jocuri logice,

Turteste Monstrul

Turteste MonstrulNume joc
Turteste Monstrul

Rating: 78 / 100
Bazat pe 521 voturi.

Jucat de: 144,576 ori.
Marime fisier: 1.25MB
Ai jucat jocul Turteste Monstrul pe y7.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri online. Turteste Monstrul face parte din categoria Jocuri Logice si este jocul cu numarul 1096. Daca iti place jocul Turteste Monstrul, te rugam sa il votezi cu Da sau Nu, pentru o mai buna selectie a categoriei cu Jocuri Tari.

Comenteaza jocul Turteste Monstrul

Mihaly Misi / 1 Ianuarie 2013, Ora: 21:51:15
acest joc turteste monstrul este super dar ar trebui sa punati 80 de nivele nu 20 este foarte putin in alte privinte il ador
Numele tau:
Mesajul tau:
5 plus 2 Cod antispam
 
PUBLICITATE

Jocuri Online Noi

Manipularea Varstei 2
Scheletul Motociclist
Ursul Aventuros
Pirati Vs Monstri
Campionatul De Camioane
Zombudoy 3

Top jocuri logice

Melcul Bob 2
Cel Mai Greu Joc Din Lume
Melcul Bob
Detonatorul De Bombe
Rise Of Atlantis
Melcul Bob 3

Parteneri media

Tornie


Jocuri YXY.RO