Teleportorul

Descriere Teleportorul

Descriere joc
Te-ai trezit intr-o dimineata inchis intr-o celula. Urmeaza sa fii supus unor teste ale oamenilor de stiinta. Probabil dupa aceste teste nu o sa mai traiesti. Cercetatorii au facut o mare greseala, au uitat arma de teleportare in celula in care esti inchis. Aceasta arma este acum in mainile tale si va trebui sa o folosesti pentru a evada din acesta baza de cercetare. Teleportorul este unul dintre cele mai complexe jocuri logice de pe Y7.ro, un joc cu 40 de nivele de dificultate ridicata. Pentru a evada trebuie sa deschizi doua porti de teleportare cu ajutorul teleportorului, una galbena si una albastra. Trage cu teleportorul pe anumite suprafete si deschide portile de teleportare. Intra in ele si cauta urgent o iesire din aceasta cladire in care esti capturat. Trebuie sa gasesti tot felul de scheme logice, sa iti pui gandirea la contributie pentru a gasi combinatia perfecta pentru o evadare de succes.
Instructiuni Teleportorul
Te misti cu tastele A W D, cu tasta Q deschizi o poarta de teleportare albastra iar cu tasta E deschizi o poarta de teleportare galbena. Inchizi ambele porti ale teleportorului cu tasta R. Foloseste mouse-ul pentru a pune tinta.
Categorii joc
jocuri logice,

Teleportorul

TeleportorulNume joc
Teleportorul

Rating: 68 / 100
Bazat pe 762 voturi.

Jucat de: 87,810 ori.
Marime fisier: 6.78MB
Ai jucat jocul Teleportorul pe y7.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri online. Teleportorul face parte din categoria Jocuri Logice si este jocul cu numarul 981. Daca iti place jocul Teleportorul, te rugam sa il votezi cu Da sau Nu, pentru o mai buna selectie a categoriei cu Jocuri Tari.

Comenteaza jocul Teleportorul

Frevsa / 2 Iunie 2012, Ora: 22:15:16
fain dar greu
Tavi / 29 Martie 2012, Ora: 19:09:17
frumos dar cam grele nivelele
Andrey / 22 Ianuarie 2012, Ora: 17:15:42
am facut 23 de nivele super jocul dar cam greu
Numele tau:
Mesajul tau:
5 plus 2 Cod antispam
 
PUBLICITATE

Jocuri Online Noi

Manipularea Varstei 2
Scheletul Motociclist
Ursul Aventuros
Pirati Vs Monstri
Campionatul De Camioane
Zombudoy 3

Top jocuri logice

Melcul Bob 2
Cel Mai Greu Joc Din Lume
Melcul Bob
Detonatorul De Bombe
Rise Of Atlantis
Melcul Bob 3

Parteneri media

Tornie


Jocuri YXY.RO