Stunt Crazy

Descriere Stunt Crazy

Descriere joc
Stunt Crazy este cel mai nebun joc cu masini de pe Y7.ro, un joc in care sunt sfidate toate regulile de circulatie rutiera. Misiunea ta este sa distrugi cat mai multe cladiri pentru a castiga bani si sa colectezi toate rolele de culoare albastra, rosie si galbena pentru a finaliza circuitul. La fiecare circuit ai 3 incercari pentru a putea castiga medalia de bronz, argint sau aur. Dupa fiecare circuit terminat cu succes iti vei putea upgrada masina. Acceseaza garajul pentru a putea face toate upgrade-urile cu banii castigati. Inainte de fiecare runda ai posibilitatea sa reglezi suspensiile vehicolului cu care participi. Succes !
Instructiuni Stunt Crazy
Cu tastele sageti controlezi vehicolul, il rotesti in aer, il directionezi; cu tasta Z tragi cu munitia speciala (aceasta trebuie cumparata si montata pe masina) pentru a distruge cladiri; cu tasta X activezi Stunt Rocket, adica modul turbo (Stunt Rocket este consumabil); cu tasta C activezi Crash Bomb.
Categorii joc
jocuri cu masini,

Stunt Crazy

Stunt CrazyNume joc
Stunt Crazy

Rating: 74 / 100
Bazat pe 691 voturi.

Jucat de: 70,314 ori.
Marime fisier: 4.72MB
Ai jucat jocul Stunt Crazy pe y7.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri online. Stunt Crazy face parte din categoria Jocuri Cu Masini si este jocul cu numarul 781. Daca iti place jocul Stunt Crazy, te rugam sa il votezi cu Da sau Nu, pentru o mai buna selectie a categoriei cu Jocuri Tari.

Comenteaza jocul Stunt Crazy

Cosmin / 20 Mai 2012, Ora: 13:04:58
frumos
Petrutz / 11 Iunie 2011, Ora: 12:34:39
super joc! imi place foarte mult si mai ales categoria cu masini...
Numele tau:
Mesajul tau:
5 plus 2 Cod antispam
 
PUBLICITATE

Jocuri Online Noi

Manipularea Varstei 2
Scheletul Motociclist
Ursul Aventuros
Pirati Vs Monstri
Campionatul De Camioane
Zombudoy 3

Top jocuri cu masini

Transporta Marfa Cu Camionul
Incarcatorul De Marfa
Burnin' Rubber 3
Midnight Race
Monster Wheelie
Power Driving

Parteneri media

Tornie


Jocuri YXY.RO