Scara Fermecata

Descriere Scara Fermecata

Descriere joc
Un magician a inchis o rata intr-un bloc subteran, plin de obstacole si cu extrem de multe camere. El i-a oferit doar o scara fermecata de care se poate folosi pentru a iesi la suprafata. Totusi, pentru a deschide anumite porti, rata trebuie sa adune toate pietrele pretioase din subteran. Fara aceste pietre usile cheie nu se vor deschide. Pietrele pretioase sunt puse in zone cat mai greu accesibile, de aceea ai nevoie de foarte multa indemanare pentru a putea ajunge la ele. Nu te lasa batut si dovedeste ca esti o rata mai inteligenta decat magicianul cel viclean.
Instructiuni Scara Fermecata
Scara fermecata poate fi jucat la dublu, de pe aceasi tastatura. Foloseste tastele W,A,S,D si Q pt jucatorul 2 si tastele sageti + tasta Space pt jucatorul 1. Activeaza modul de jucat la dublu apasand tasta 2.
Categorii joc
jocuri de indemanare,

Scara Fermecata

Scara FermecataNume joc
Scara Fermecata

Rating: 70 / 100
Bazat pe 125 voturi.

Jucat de: 24,625 ori.
Marime fisier: 2.18MB
Ai jucat jocul Scara Fermecata pe y7.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri online. Scara Fermecata face parte din categoria Jocuri De Indemanare si este jocul cu numarul 1185. Daca iti place jocul Scara Fermecata, te rugam sa il votezi cu Da sau Nu, pentru o mai buna selectie a categoriei cu Jocuri Tari.

Comenteaza jocul Scara Fermecata

Numele tau:
Mesajul tau:
5 plus 2 Cod antispam
 
PUBLICITATE

Jocuri Online Noi

Manipularea Varstei 2
Scheletul Motociclist
Ursul Aventuros
Pirati Vs Monstri
Campionatul De Camioane
Zombudoy 3

Top jocuri de indemanare

Earn To Die
Darama Castelele Regilor
Tunul Lui Da Vinci
Opereaza Pacientul Pe Inima
Gibbets 3
Transporta Cu Macaraua

Parteneri media

Tornie


Jocuri YXY.RO