Scapa Din Mina

Descriere Scapa Din Mina

Descriere joc
Ai intrat cu tractorul intr-o mina de aur parasita in speranta ca vei gasi si tu ceva. Mina este formata din mai multe galerii, iar acum este in pericol sa se prabuseasca. Obiectivul tau acum este sa supravietuiesti, deci iesi cu tractorul din mina cat mai repede, insa ai grija sa nu te panichezi, pentru ca risti sa nu mai poti iesi. Pe drumul de intoarcere vei gasi mai multi banuti de aur si aleator bidoane de motorina. Aduna-le pe toate ca iti vor fi de folos. Bidoanele de motorina iti sunt de folos pentru a-ti completa rezervorul cu combustibil. Fara acesta nu vei putea iesi din mina. Deoarece motorina mereu este prea putina, iti recomandam sa nu accelerezi in continuu, pentru a putea face economie. Profita de locurile unde tractorul se duce la vale si nu accelera. Continua sa accelerezi cand acesta se opreste. Dunga rosie reprezinta starea tehnica a tractorului iar cea albastra reprezinta nivelul de motorina din rezervor. Daca cel putin una din acestea ajunge la 0, misiunea ta este pierduta. Dupa fiecare nivel iti vei putea upgrada tractorul cu banutii gasiti in mina. Succes!
Instructiuni Scapa Din Mina
Foloseste tastele sageti pentru a conduce tractorul in mina si mouse-ul pentru a-ti face upgrade-uri, dupa fiecare nivel terminat.
Categorii joc
jocuri cu tractoare,

Scapa Din Mina

Scapa Din MinaNume joc
Scapa Din Mina

Rating: 74 / 100
Bazat pe 1113 voturi.

Jucat de: 107,112 ori.
Marime fisier: 0.28MB
Ai jucat jocul Scapa Din Mina pe y7.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri online. Scapa Din Mina face parte din categoria Jocuri Cu Tractoare si este jocul cu numarul 1123. Daca iti place jocul Scapa Din Mina, te rugam sa il votezi cu Da sau Nu, pentru o mai buna selectie a categoriei cu Jocuri Tari.

Comenteaza jocul Scapa Din Mina

Numele tau:
Mesajul tau:
5 plus 2 Cod antispam
 
PUBLICITATE

Jocuri Online Noi

Manipularea Varstei 2
Scheletul Motociclist
Ursul Aventuros
Pirati Vs Monstri
Campionatul De Camioane
Zombudoy 3

Top jocuri cu tractoare

Tractor Mania
Buldozerul Distrugator
Tractorul Cu Cupa
Tractorul De La Ferma
Fermierul Cu Tractor
Curse Cu Tractoare

Parteneri media

Tornie


Jocuri YXY.RO