Saruturi In Clasa

Descriere Saruturi In Clasa

Descriere joc
Colegul tau de banca arata astazi mai bine ca oricand, il placi de mult timp dar azi pur si simplu te-ai indragostit de el. Oare reusesti sa il faci sa se indragosteasca si el de tine ? Se zice ca atunci cand dragoste nu e, nimic nu e si tu stii bine acest lucru. Saruta-l pe dragutul baiat pana cand reusesti sa il faci sa se indragosteasca de tine. Atentie sa nu fii vazuta de profesoara sau de anumiti colegi mai tocilari. Foloseste-te de bonusurile din joc pentru a termina mai repede fiecare nivel. Buzele iti adauga dragoste in inima ce trebuie sa o umpli, ceasul iti mai da timp iar bonusul de invizibilitate iti ofera cateva secunde pretioase, timp in care iti poti saruta iubitul fara sa iti faci probleme ca te observa cineva. Practic sunteti invizibili pentru o scurta durata. Primele nivele din jocul Saruturi in clasa sunt usor de terminat, insa cu cat inaintezi in nivel cu atat iti va fi mai greu sa il faci pe baiat sa se indragosteasca nebuneste de tine.
Instructiuni Saruturi In Clasa
Fa click pentru a-l saruta pe colegul tau de banca (posibil viitor iubit). Fa click pe bonusurile care apar in joc si opreste-te din sarutat cand atragi atentia profesoarei sau colegului tocilar.
Categorii joc
Jocuri de dragoste,

Saruturi In Clasa

Saruturi In ClasaNume joc
Saruturi In Clasa

Rating: 76 / 100
Bazat pe 1332 voturi.

Jucat de: 59,450 ori.
Marime fisier: 1.52MB
Ai jucat jocul Saruturi In Clasa pe y7.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri online. Saruturi In Clasa face parte din categoria Jocuri De Dragoste si este jocul cu numarul 812. Daca iti place jocul Saruturi In Clasa, te rugam sa il votezi cu Da sau Nu, pentru o mai buna selectie a categoriei cu Jocuri Tari.

Comenteaza jocul Saruturi In Clasa

Denisia / 21 Decembrie 2011, Ora: 21:00:10
super  joc
Numele tau:
Mesajul tau:
5 plus 2 Cod antispam
 
PUBLICITATE

Jocuri Online Noi

Manipularea Varstei 2
Scheletul Motociclist
Ursul Aventuros
Pirati Vs Monstri
Campionatul De Camioane
Zombudoy 3

Top Jocuri de dragoste

Saruta Pe Ascuns
Parcheaza Si Saruta
Sarutul In Secret
Woman On Top
Bratz Kissing
Saruta La Scoala

Parteneri media

Tornie


Jocuri YXY.RO