Sarutul La Scoala

Descriere Sarutul La Scoala

Descriere joc
Numele tau este Jessica si iti place mult de Robin, cel mai dragut baiat de la tine din clasa. Raspunde-i corect lui Robin la intrebari si da-i un sarut, insa fi foarte atenta sa nu fiti vazuti de altcineva. In public nu aveti voie sa va sarutati, asa ca sarutati-va pe ascuns. Daca observi vreo miscare suspecta in jurul tau opreste-te din sarutat. Nu va permiteti sa fiti vazuti de cineva. Pentru a putea trece la nivelul urmator trebuie sa va sarutati pana umpleti bara dragostei.
Instructiuni Sarutul La Scoala
Tine apasat click stanga de la mouse pentru a saruta si elibereaza-l pentru a te opri din sarutat. Sarutati-va pe ascuns si pastrati acest sarut in secret.
Categorii joc
Jocuri de dragoste, jocuri amuzante,

Etichete: jocuri cu saruturi pe ascuns, jocuri cu sarut, jocuri de sarutat, jocuri cu saruturi in secret, jocuri de sarutat baieti, jocuri de sarutat fetele, jocuri de sarutat la scoala, jocuri de sarutat pe ascuns, jocuri de pupat, jocuri cu iubire, jocuri de ziua indragostitilor,

Sarutul La Scoala

Sarutul La ScoalaNume joc
Sarutul La Scoala

Rating: 77 / 100
Bazat pe 983 voturi.

Jucat de: 59,999 ori.
Marime fisier: 0.45MB
Ai jucat jocul Sarutul La Scoala pe y7.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri online. Sarutul La Scoala face parte din categoria Jocuri De Dragoste si este jocul cu numarul 464. Daca iti place jocul Sarutul La Scoala, te rugam sa il votezi cu Da sau Nu, pentru o mai buna selectie a categoriei cu Jocuri Tari.

Comenteaza jocul Sarutul La Scoala

Stefilutza / 22 Martie 2011, Ora: 15:50:50
este un joc foarte frumos mie una mia placut foarte mult am ajuns la level 12;)
Numele tau:
Mesajul tau:
5 plus 2 Cod antispam
 
PUBLICITATE

Jocuri Online Noi

Manipularea Varstei 2
Scheletul Motociclist
Ursul Aventuros
Pirati Vs Monstri
Campionatul De Camioane
Zombudoy 3

Top Jocuri de dragoste

Saruta Pe Ascuns
Parcheaza Si Saruta
Sarutul In Secret
Woman On Top
Bratz Kissing
Saruta La Scoala

Parteneri media

Tornie


Jocuri YXY.RO