Robotul Salvator

Descriere Robotul Salvator

Descriere joc
Mai multi oameni de stiinta au comis o grava eroare de cercetare, drept urmare planeta a fost atacata de sute de roboti programati sa o distruga. Pe ultima suta de metrii, oamenii au construit Robotul salvator, care va fi controlat manual de tine. Rolul lui este sa salveze planeta de atacul robotilor distrugatori. Da dovada de mai multa dexteritate decat robotii extraterestrii si distruge-i inainte sa te distruga ei pe tine. Fereste-te de armele lor necunoscute pe planeta noastra, si descarca-ti arma mereu upgradata pe ei. Dupa fiecare nivel iti vei putea upgrada robotul, pentru a face fata robotilor extraterestrii mai performanti.
Instructiuni Robotul Salvator
Foloseste tastele WASD pentru a te deplasa si mouse-ul pentru a pune tinta, pentru a trage si pentru a face upgradeuri dupa fiecare nivel.
Categorii joc
jocuri cu roboti,

Robotul Salvator

Robotul SalvatorNume joc
Robotul Salvator

Rating: 74 / 100
Bazat pe 784 voturi.

Jucat de: 127,484 ori.
Marime fisier: 4.87MB
Ai jucat jocul Robotul Salvator pe y7.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri online. Robotul Salvator face parte din categoria Jocuri Cu Roboti si este jocul cu numarul 1182. Daca iti place jocul Robotul Salvator, te rugam sa il votezi cu Da sau Nu, pentru o mai buna selectie a categoriei cu Jocuri Tari.

Comenteaza jocul Robotul Salvator

Numele tau:
Mesajul tau:
5 plus 2 Cod antispam
 
PUBLICITATE

Jocuri Online Noi

Manipularea Varstei 2
Scheletul Motociclist
Ursul Aventuros
Pirati Vs Monstri
Campionatul De Camioane
Zombudoy 3

Top jocuri cu roboti

Robotul Razboinic
Razboiul Robotilor
Robotul Salvator
Tricky Rick
Robotul Zburator
Robotii Cu Abur

Parteneri media

Tornie


Jocuri YXY.RO