Primul Zombi Ajuns Pe Luna

Descriere Primul Zombi Ajuns Pe Luna

Descriere joc
De cate zile crezi ca are nevoie un zombi pentru a ajunge pe luna ? Vom afla asta daca vei reusi sa termini acest joc. El va incerca din prima noapte, fix cum iese din mormant, insa va avea nevoie de mai multe upgrade-uri pentru a putea reusi. In drumul spre luna, zombi-ul din joc va putea colecta mai multi bani din aer, iar cu acesti bani isi va cumpara diverse ustensile cu care va incerca sa zboare cat mai sus. Atentie insa, el trebuie ocoleasca usturoiul din aer, deoarece daca se loveste de acesta, va ramane fara energie si se va prabusi. Ajuta-l tu sa reuseasca sa puna piciorul si pe luna.
Instructiuni Primul Zombi Ajuns Pe Luna
Foloseste tastele sageti pentru a dirija racheta dupa bani si pentru a ocoli obstacolele, cum ar fi usturoiul sau ozn-urile, in lungul ei drum spre luna. Apasa tasta Space pentru a folosi boost si tasta sageata sus pentru a ridica racheta de la sol. Boost-ul il vei putea folosi abia dupa ce iti vei cumpara upgrade-ul necesar pt acesta.
Categorii joc
jocuri cu zombi,

Primul Zombi Ajuns Pe Luna

Primul Zombi Ajuns Pe LunaNume joc
Primul Zombi Ajuns Pe Luna

Rating: 73 / 100
Bazat pe 424 voturi.

Jucat de: 49,708 ori.
Marime fisier: 2.11MB
Ai jucat jocul Primul Zombi Ajuns Pe Luna pe y7.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri online. Primul Zombi Ajuns Pe Luna face parte din categoria Jocuri Cu Zombi si este jocul cu numarul 1199. Daca iti place jocul Primul Zombi Ajuns Pe Luna, te rugam sa il votezi cu Da sau Nu, pentru o mai buna selectie a categoriei cu Jocuri Tari.

Comenteaza jocul Primul Zombi Ajuns Pe Luna

Numele tau:
Mesajul tau:
5 plus 2 Cod antispam
 
PUBLICITATE

Jocuri Online Noi

Manipularea Varstei 2
Scheletul Motociclist
Ursul Aventuros
Pirati Vs Monstri
Campionatul De Camioane
Zombudoy 3

Top jocuri cu zombi

Invazia De Zombie
Spaima Zombilor 2
Macelaria De Zombi
Zed Vs Zombi
Scapa De Zombie
Vanatoarea De Zombie

Parteneri media

Tornie


Jocuri YXY.RO