Parcare Cu Monster Truck

Descriere Parcare Cu Monster Truck

Descriere joc
Astazi ai ocazia sa parchezi un Monster Truck, o ocazie speciala, deoarece pentru a putea face o Parcare cu Monster Truck va trebui sa treci peste toate masinile care iti blocheaza drumul, bineinteles masini cu gabarit mai mic decat monster truck-ul pe care il conduci. Evita sa lovesti obstacole dure, deoarece acestea iti pot distruge masina. Intra in plin in toate masinile mici, parcate una langa alta si evita camioanele foarte mari sau bordurile de beton. Concentreaza-te sa ajungi la timp pe spatiul de parcare cu monster truck-ul pe care il conduci. Pe site-ul nostru cu jocuri online puteti juca mai multe jocuri cu monster truck sau jocuri cu parcari. Folositi search-ul intern pentru a le gasi mult mai usor.
Instructiuni Parcare Cu Monster Truck
Foloseste tasta sageata sus pentru a accelera, tasta sageata jos pentru a frana si pentru a merge cu spatele, sageata stanga si sageata dreapta pentru a vira la stanga si la dreapta.
Categorii joc
jocuri cu parcari,

Parcare Cu Monster Truck

Parcare Cu Monster TruckNume joc
Parcare Cu Monster Truck

Rating: 73 / 100
Bazat pe 900 voturi.

Jucat de: 89,091 ori.
Marime fisier: 4.16MB
Ai jucat jocul Parcare Cu Monster Truck pe y7.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri online. Parcare Cu Monster Truck face parte din categoria Jocuri Cu Parcari si este jocul cu numarul 910. Daca iti place jocul Parcare Cu Monster Truck, te rugam sa il votezi cu Da sau Nu, pentru o mai buna selectie a categoriei cu Jocuri Tari.

Comenteaza jocul Parcare Cu Monster Truck

Numele tau:
Mesajul tau:
5 plus 2 Cod antispam
 
PUBLICITATE

Jocuri Online Noi

Manipularea Varstei 2
Scheletul Motociclist
Ursul Aventuros
Pirati Vs Monstri
Campionatul De Camioane
Zombudoy 3

Top jocuri cu parcari

Parcheaza Masina De Pompieri
Parcheaza Autobuzul Dublu
Parking Mania
Parcari Auto Profesionale
Parcheaza Masini De Lux
Parcheaza Marile Masini

Parteneri media

Tornie


Jocuri YXY.RO