Paladog

Descriere Paladog

Descriere joc
Paladog este unul dintre cele mai noi dar si mai interesante jocuri de strategie de pe Y7.ro. Paladog este numele unui caine, care si-a propus sa lupte impotriva zombilor ce au pus stapanire pe intreaga planeta. Cu ajutorul tau, Paladog isi va construi o armata formata din singurele animale ce au ramas in viata si va ataca toate bazele zombilor. Va fi o lupta grea, deoarece Paladog va trebui sa infrunte sute de creaturi bizare, monstri si zombi care vin in padure sa distruga singura cetatea a animalelor. Misiunea ta in acest joc de strategie, este sa il ajuti pe Paladog sa-si formeze o armata cat mai mare din tot felul de animale. Dupa fiecare lupta, Paladog ca vastiga experienta si puncte, si isi va putea antrena armata sa devina mult mai experimentata. Va porni lupta cu o armata de soricei, insa mai tarziu va angaja si iepurasi arcasi, ursi, canguri si alte animale puternice si pregatite de lupta. Avantajul lui Paladog este ca va putea folosi arme magice, pe care le va cumpara din padure sau le va castiga in lupte. Aceste arme magice folosesc energie si de fiecare data cand le va folosi, se va consuma o cantitate de energie. Soldatii trimisi la lupta consuma multa mancare, in functie de marimea lor, deci asigura-te ca ai mereu suficienta energie si mancare pentru a continua lupta. Poti cumpara anumite inele care iti vor regenera mai rapid energia si mancarea. Paladog este un joc destul de complex, deci automat timpul de incarcare va fi mai mare decat la alte jocuri. Aveti rabdare pana se incarca in totalitate, deoarece merita din plin. Distractie placuta!
Instructiuni Paladog
Foloseste tastele A si D pentru a te deplasa inainte si inapoi, tastele numerice de la 1 la 9 pentru a trimite armata la atac si tastele J, K si L pentru a folosi puterile magice.
Categorii joc
jocuri de strategie,

Paladog

PaladogNume joc
Paladog

Rating: 84 / 100
Bazat pe 1569 voturi.

Jucat de: 79,726 ori.
Marime fisier: 19.48MB
Ai jucat jocul Paladog pe y7.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri online. Paladog face parte din categoria Jocuri De Strategie si este jocul cu numarul 1070. Daca iti place jocul Paladog, te rugam sa il votezi cu Da sau Nu, pentru o mai buna selectie a categoriei cu Jocuri Tari.

Comenteaza jocul Paladog

Numele tau:
Mesajul tau:
5 plus 2 Cod antispam
 
PUBLICITATE

Jocuri Online Noi

Manipularea Varstei 2
Scheletul Motociclist
Ursul Aventuros
Pirati Vs Monstri
Campionatul De Camioane
Zombudoy 3

Top jocuri de strategie

Kingdom Rush
Epic War 5
Age Of War 2
Army Of Ages
Demolatorul De Cladiri
Apara Castelul

Parteneri media

Tornie


Jocuri YXY.RO