Monstrul Rosu

Descriere Monstrul Rosu

Descriere joc
Burgerul din gradina este atacat de toate insectele si va fi distrus in curand daca nu actionezi la timp. Sute de specii de insecte ataca din toate directiile, iar acest lucru te-a infuriat extrem de tare. Acum pentru ele ai devenit Monstrul rosu si inarmat pana-n dinti, ii vei tine departe de marele burger. Fii cu ochii mereu pe radar, ca sa stii din ce parte vei fi atacat, si descarca-ti incarcatoarele in insectele inamice. Foloseste cu incredere cele doua moduri de mers rapid si incet. Fiecare din ele prezinta un avantaj, astfel, modul de mers incet iti ofera posibilitatea sa folosesti arma la foc automat, iar modul de mers rapid este el insusi un avantaj, avand ca dezavantaj faptul ca arma va trage foc cu foc. Monstrul rosu este un joc cu impuscaturi cu foarte multe nivele si cu 3 grade de dificultate.
Instructiuni Monstrul Rosu
Foloseste tastele sageti sau tastele WASD pentru a controla Monstru rosu, tastele numerice de la 1 la 5 pentru a selecta arma si mouse-ul pentru a trage in insectele inamice.
Categorii joc
jocuri cu impuscaturi,

Monstrul Rosu

Monstrul RosuNume joc
Monstrul Rosu

Rating: 75 / 100
Bazat pe 1631 voturi.

Jucat de: 96,040 ori.
Marime fisier: 4.55MB
Ai jucat jocul Monstrul Rosu pe y7.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri online. Monstrul Rosu face parte din categoria Jocuri Cu Impuscaturi si este jocul cu numarul 1017. Daca iti place jocul Monstrul Rosu, te rugam sa il votezi cu Da sau Nu, pentru o mai buna selectie a categoriei cu Jocuri Tari.

Comenteaza jocul Monstrul Rosu

Numele tau:
Mesajul tau:
5 plus 2 Cod antispam
 
PUBLICITATE

Jocuri Online Noi

Manipularea Varstei 2
Scheletul Motociclist
Ursul Aventuros
Pirati Vs Monstri
Campionatul De Camioane
Zombudoy 3

Top jocuri cu impuscaturi

Hitstick 5
Oraşul Capturat
Jaful De La Banca
Apocalipsa Zombilor
Tanara Lunetista
Innebunit Dupa Ciuperci

Parteneri media

Tornie


Jocuri YXY.RO