Misiune Cu Trupe Speciale

Descriere Misiune Cu Trupe Speciale

Descriere joc
Ti-am pregatit o super Misiune cu trupe speciale, 15 operatiuni secrete pe care trebuie sa le finalizezi cu succes. Vei trage la cap si vei elimina toti inamicii din joc. Singur vei decide ce arme sa folosesti, in functie de fiecare situatie. In toate operatiunile secrete cu trupe speciale trebuie sa te misti extrem de repede, dupa un plan bine pus la punct. Inamicii pot fi ascunsi peste tot, tu trebuie sa fii mereu pe faza. Selecteaza arma pe pistol, mitraliera sau sniper si treci la fapte mari. Dupa fiecare nivel iti poti cumpara arme noi si viata. Daca nu nimeresti inamicii la cap, trebuie sa tragi de mai multe ori in ei pentru a-i elimina din joc.
Instructiuni Misiune Cu Trupe Speciale
Utilizeaza mouse-ul pentru a pune tinta si pentru a trage in Misiune cu trupe speciale si tastele numerice 1, 2, 3 ... pentru a selecta arma.
Categorii joc
jocuri cu impuscaturi,

Misiune Cu Trupe Speciale

Misiune Cu Trupe SpecialeNume joc
Misiune Cu Trupe Speciale

Rating: 77 / 100
Bazat pe 2429 voturi.

Jucat de: 94,723 ori.
Marime fisier: 3.24MB
Ai jucat jocul Misiune Cu Trupe Speciale pe y7.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri online. Misiune Cu Trupe Speciale face parte din categoria Jocuri Cu Impuscaturi si este jocul cu numarul 930. Daca iti place jocul Misiune Cu Trupe Speciale, te rugam sa il votezi cu Da sau Nu, pentru o mai buna selectie a categoriei cu Jocuri Tari.

Comenteaza jocul Misiune Cu Trupe Speciale

Numele tau:
Mesajul tau:
5 plus 2 Cod antispam
 
PUBLICITATE

Jocuri Online Noi

Manipularea Varstei 2
Scheletul Motociclist
Ursul Aventuros
Pirati Vs Monstri
Campionatul De Camioane
Zombudoy 3

Top jocuri cu impuscaturi

Hitstick 5
Oraşul Capturat
Jaful De La Banca
Apocalipsa Zombilor
Tanara Lunetista
Innebunit Dupa Ciuperci

Parteneri media

Tornie


Jocuri YXY.RO