Martienii Ataca!

Descriere Martienii Ataca!

Descriere joc
Martienii ataca! Mobilizeaza-te rapid si apara-ti baza de atacul acestora. Si tu esti tot un mic martian, insa dintr-o specie pe cale de disparitie, si toti ceilalti martieni vor sa te distruga. Desi esti mic, si singur, ai sanse reale sa invingi, deoarece esti protejat intr-o mare masura de nava spatiala ultraperformanta. Aceasta nava se poate repara singura, insa poate fi reparata si manual, isi poate crea scut si este dotata cu arme laser foarte performante. Totusi, ai nevoie de upgradeuri pentru ea, upgradeuri ce le gasesti in joc sau pe care le poti cumpara.
Instructiuni Martienii Ataca!
Trage cu mouse-ul in ceilalti martieni si distruge-i. Fa click pe nava ta pentru a o repara. Fa click pe upgradeurile si pietrele pretioase pentru a le colecta.
Categorii joc
jocuri de indemanare,

Martienii Ataca!

Martienii Ataca!Nume joc
Martienii Ataca!

Rating: 81 / 100
Bazat pe 99 voturi.

Jucat de: 18,348 ori.
Marime fisier: 7.01MB
Ai jucat jocul Martienii Ataca! pe y7.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri online. Martienii Ataca! face parte din categoria Jocuri De Indemanare si este jocul cu numarul 1212. Daca iti place jocul Martienii Ataca!, te rugam sa il votezi cu Da sau Nu, pentru o mai buna selectie a categoriei cu Jocuri Tari.

Comenteaza jocul Martienii Ataca!

Numele tau:
Mesajul tau:
5 plus 2 Cod antispam
 
PUBLICITATE

Jocuri Online Noi

Manipularea Varstei 2
Scheletul Motociclist
Ursul Aventuros
Pirati Vs Monstri
Campionatul De Camioane
Zombudoy 3

Top jocuri de indemanare

Earn To Die
Darama Castelele Regilor
Tunul Lui Da Vinci
Opereaza Pacientul Pe Inima
Gibbets 3
Transporta Cu Macaraua

Parteneri media

Tornie


Jocuri YXY.RO