Mad Bombs 2

Descriere Mad Bombs 2

Descriere joc
Nu vei avea o misiune foarte usoara in Mad Bombs 2. Trebuie sa distrugi toti zombi din toate cele 30 de nivele iar tunul pe care l-ai folosit pana acum s-a defectat. De aceea, va trebui sa controlezi manual toate proiectilele tunului defect si sa le asezi langa zombi. Cauta foc pentru a le aprinde si deplaseaza-te rapid spre zombi. Ai doar cateva secunde la dispozitie pana sa explodeze proiectilul. Daca primele nivele ti se pare usoare, inseamna ca chiar sunt usore, asa de incalzire, Greul abia de la nivelul 5 incepe, fiind nevoie sa actionezi dupa o schema logica, pentru a putea duce planul la final. Te vei urca pe cutii, vei sari de pe o platforma pe alta, vei detona alte cutii cu munitie, practic vei face tot ce iti sta in putinta pentru a elimina zombi. Mad Bombs 2 este un joc de logica foarte nou, ce merita jucat. Doar cei mai buni dintre voi il vor putea termina. Acestia sunt campionii !
Instructiuni Mad Bombs 2
Controleaza proiectilul de tun folosind tastele sageti si tasta Space. Acesta il poti aprinde de la o flacara si va exploda automat dupa cateva secunde. Daca picura apa pe proiectil, acesta se va stinge si nu va mai exploda.
Categorii joc
jocuri logice, jocuri cu zombi,

Mad Bombs 2

Mad Bombs 2Nume joc
Mad Bombs 2

Rating: 71 / 100
Bazat pe 1102 voturi.

Jucat de: 88,174 ori.
Marime fisier: 3.25MB
Ai jucat jocul Mad Bombs 2 pe y7.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri online. Mad Bombs 2 face parte din categoria Jocuri Logice si este jocul cu numarul 934. Daca iti place jocul Mad Bombs 2, te rugam sa il votezi cu Da sau Nu, pentru o mai buna selectie a categoriei cu Jocuri Tari.

Comenteaza jocul Mad Bombs 2

Numele tau:
Mesajul tau:
5 plus 2 Cod antispam
 
PUBLICITATE

Jocuri Online Noi

Manipularea Varstei 2
Scheletul Motociclist
Ursul Aventuros
Pirati Vs Monstri
Campionatul De Camioane
Zombudoy 3

Top jocuri logice

Melcul Bob 2
Cel Mai Greu Joc Din Lume
Melcul Bob
Detonatorul De Bombe
Rise Of Atlantis
Melcul Bob 3

Parteneri media

Tornie


Jocuri YXY.RO