Macelarul De Zombie

Descriere Macelarul De Zombie

Descriere joc
Lumea a fost invadata de milioane de zombie, ce vor sa o distruga. Tot ce ti-a mai ramas de facut este sa te urci in elicopter si sa faci pe Macelarul de zombie! Trage la cap pentru a-i termina mai rapid si fa tot posibilul sa nu te opresti din macelarit. Ai 4 harti cu mai multe misiuni pe care trebuie sa le termini cu succes. In primul nivel ai de eliminat doar cativa zombie, insa pe masura ce inaintezi in nivel vei fi un adevarat macelar. Cu fiecare zombie distrus vei obtine credite cu care iti vei putea upgrada armele. Cumpara-ti grenade si foloseste-le la grupuri mari de zombie.
Instructiuni Macelarul De Zombie
Foloseste mouse-ul pentru a trage cu mitraliera din elicopter. Cu tasta B arunci cu bombe mici iar cu tasta Space lansezi bombele mai mari. Acestea se cumpara de la magazinul de arme.
Categorii joc
jocuri cu zombi,

Macelarul De Zombie

Macelarul De ZombieNume joc
Macelarul De Zombie

Rating: 77 / 100
Bazat pe 178 voturi.

Jucat de: 39,108 ori.
Marime fisier: 1.8MB
Ai jucat jocul Macelarul De Zombie pe y7.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri online. Macelarul De Zombie face parte din categoria Jocuri Cu Zombi si este jocul cu numarul 895. Daca iti place jocul Macelarul De Zombie, te rugam sa il votezi cu Da sau Nu, pentru o mai buna selectie a categoriei cu Jocuri Tari.

Comenteaza jocul Macelarul De Zombie

Numele tau:
Mesajul tau:
5 plus 2 Cod antispam
 
PUBLICITATE

Jocuri Online Noi

Manipularea Varstei 2
Scheletul Motociclist
Ursul Aventuros
Pirati Vs Monstri
Campionatul De Camioane
Zombudoy 3

Top jocuri cu zombi

Invazia De Zombie
Spaima Zombilor 2
Macelaria De Zombi
Zed Vs Zombi
Scapa De Zombie
Vanatoarea De Zombie

Parteneri media

Tornie


Jocuri YXY.RO