Loveste Cu Ciocanul Magic

Descriere Loveste Cu Ciocanul Magic

Descriere joc
De ani de zile castelul tau este atacat de tot felul de monstruleti de gheata, foc, terestru si aerian, si de fiecare data cand au atacat au facut pagube serioase castelului. Vor cu orice pret sa il distruga iar tu trebuie sa ii opresti. In tot acest timp ai studiat si ai creat un ciocan magic pe care il folosesti ca arma de aparare la castel. Acest ciocan se poate transforma intr-un ciocan de foc, pentru a distruge inamicii de gheata sau in ciocan de gheata pentru a distruge inamicii de foc. Dupa fiecare atac inamic, iti vei putea upgrada castelul si ciocanul magic, pentru a putea face fata tuturor atacurilor. La sfarsitul fiecarui atac, va trebui sa te aperi de seful cel mare. Loveste cu ciocanul magic inamicii si arunca cu ciocane mai mici in inamicii care te ataca de la distanta si pe care nu ii poti lovi cu ciocanul magic. Colecteaza toti banutii din joc. Cu acestia iti vei cumpara upgrade-uri.
Instructiuni Loveste Cu Ciocanul Magic
Foloseste mouse-ul pentru a controla ciocanul magic si pentru a arunca cu ciocane mai mici in inamici si tastele numerice de la 1 la 5 pentru a selecta tipul de ciocan pe care vrei sa il folosesti. Pentru a le putea folosi pe toate, trebuie sa cumperi upgrade pt fiecare tip de ciocan. Cu tastele Q,W si E folosesti armele speciale de aparare.
Categorii joc
jocuri de strategie,

Loveste Cu Ciocanul Magic

Loveste Cu Ciocanul MagicNume joc
Loveste Cu Ciocanul Magic

Rating: 74 / 100
Bazat pe 562 voturi.

Jucat de: 58,336 ori.
Marime fisier: 6.01MB
Ai jucat jocul Loveste Cu Ciocanul Magic pe y7.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri online. Loveste Cu Ciocanul Magic face parte din categoria Jocuri De Strategie si este jocul cu numarul 1079. Daca iti place jocul Loveste Cu Ciocanul Magic, te rugam sa il votezi cu Da sau Nu, pentru o mai buna selectie a categoriei cu Jocuri Tari.

Comenteaza jocul Loveste Cu Ciocanul Magic

Gaby Ianc / 1 Iunie 2012, Ora: 08:22:19
e tare jocu
Numele tau:
Mesajul tau:
5 plus 2 Cod antispam
 
PUBLICITATE

Jocuri Online Noi

Manipularea Varstei 2
Scheletul Motociclist
Ursul Aventuros
Pirati Vs Monstri
Campionatul De Camioane
Zombudoy 3

Top jocuri de strategie

Kingdom Rush
Epic War 5
Age Of War 2
Army Of Ages
Demolatorul De Cladiri
Apara Castelul

Parteneri media

Tornie


Jocuri YXY.RO