La Vanatoare De Pirati

Descriere La Vanatoare De Pirati

Descriere joc
In aceste vremuri piratii sunt cei mai bogati, deoarece au jefuit sute de corabii regale si au furat mereu tot aurul de pe acestea. Din dorinta de imbogatire, ti-ai propus sa jefuiesti impreuna cu gasca ta toate taberele de pirati de pe insula, eliminand in acest fel si pericol existent pe mari si oceane. Pentru a aduna tot aurul piratilor, trebuie sa ataci toate taberele de pirati, sa le distrugi baza si sa le elimini intreaga armata. Dupa fiecare baza de pirati distrusa iti vei putea upgrada oamenii. Astfel, ei vor deveni mai puternici, cu viata mai mare si ii vei putea antrena intr-un timp cat mai scurt. Trimite-ti oamenii la lupta dupa o strategie bine pusa la punct. Deoarece piratii umblau doar in scheme de 3 tipuri diferite, asa ti-ai construit si tu armata. Intreaga ta armata a fost grupata dupa tipul de personaj, si fiecare tip a fost antrenat sa invinga in lupta un anumit tip de pirati. Daca ii vei trimite corect la lupta, cu siguranta ca iti va fi foarte usor sa ii invingi pe toti.
Instructiuni La Vanatoare De Pirati
Foloseste mouse-ul pentru a-ti trimite armata la lupta. Fa click pe harta pe zona de pirati pe care urmeaza sa o ataci. Atacul se va desfasura pe taramul piratilor. Tot ce trebuie sa faci este sa distrugi cu oamenii tai baza piratilor. Armata ta o poti trimite pe mai multe coloane si este formata din 3 tipuri diferite de personaje: o fata, un solid si un cavaler. Vei observa ca fiecare personaj este mai bun in lupta cu un alt personaj din armata piratilor. Incearca sa trimiti armata strategic la lupta, astfel incat oamenii pe care ii trimiti sa fie mai puternici decat piratii.
Categorii joc
jocuri de strategie,

La Vanatoare De Pirati

La Vanatoare De PiratiNume joc
La Vanatoare De Pirati

Rating: 80 / 100
Bazat pe 416 voturi.

Jucat de: 44,885 ori.
Marime fisier: 6.11MB
Ai jucat jocul La Vanatoare De Pirati pe y7.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri online. La Vanatoare De Pirati face parte din categoria Jocuri De Strategie si este jocul cu numarul 1120. Daca iti place jocul La Vanatoare De Pirati, te rugam sa il votezi cu Da sau Nu, pentru o mai buna selectie a categoriei cu Jocuri Tari.

Comenteaza jocul La Vanatoare De Pirati

Numele tau:
Mesajul tau:
5 plus 2 Cod antispam
 
PUBLICITATE

Jocuri Online Noi

Manipularea Varstei 2
Scheletul Motociclist
Ursul Aventuros
Pirati Vs Monstri
Campionatul De Camioane
Zombudoy 3

Top jocuri de strategie

Kingdom Rush
Epic War 5
Age Of War 2
Army Of Ages
Demolatorul De Cladiri
Apara Castelul

Parteneri media

Tornie


Jocuri YXY.RO