Inapoi Printre Alieni

Descriere Inapoi Printre Alieni

Descriere joc
Un alien s-a ratacit pe pamant si vrea cu orice pret sa se intoarca in spatiu, la prietenii lui. El isi va construi o racheta si o va perfectiona pana cand va fi capabila sa il conduca pe planeta lui. In lungul zbor spatial, alienul Marius va avea nevoie de foarte multa energie, o casca de protectie foarte buna si o nava spatiala cu o forta de frecare cat mai mica. Pentru a-si putea construi nava spatiala ideala, alienul Marius are nevoie de foarte multi banuti. Acestia se gasesc in aer si pot fi adunati la fiecare zbor. Prin montarea unui magnet special ultraperformant, alienul poate aduna mai usor banutii. Casca de protectie ii va proteja in impactul cu pasarile sau alte obiecte din aer.
Instructiuni Inapoi Printre Alieni
Foloseste mouse-ul pentru a lansa nava spatiala cu care il vei trimite pe Marius inapoi printre alieni. Fa click pentru a alimenta nava cu benzina, atunci cand ramane fara carburant.
Categorii joc
jocuri amuzante,

Inapoi Printre Alieni

Inapoi Printre AlieniNume joc
Inapoi Printre Alieni

Rating: 84 / 100
Bazat pe 503 voturi.

Jucat de: 35,832 ori.
Marime fisier: 2.94MB
Ai jucat jocul Inapoi Printre Alieni pe y7.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri online. Inapoi Printre Alieni face parte din categoria Jocuri Amuzante si este jocul cu numarul 994. Daca iti place jocul Inapoi Printre Alieni, te rugam sa il votezi cu Da sau Nu, pentru o mai buna selectie a categoriei cu Jocuri Tari.

Comenteaza jocul Inapoi Printre Alieni

Numele tau:
Mesajul tau:
5 plus 2 Cod antispam
 
PUBLICITATE

Jocuri Online Noi

Manipularea Varstei 2
Scheletul Motociclist
Ursul Aventuros
Pirati Vs Monstri
Campionatul De Camioane
Zombudoy 3

Top jocuri amuzante

Frizzle Fraz
Love Test
Gibbets 2
Asterix Si Obelix
Alearga Ca Nebunul Prin Oras
Curse Prin Supermarket

Parteneri media

Tornie


Jocuri YXY.RO