Furios Pe Monstri

Descriere Furios Pe Monstri

Descriere joc
Furios pe monstri este un joc de indemanare cu impuscaturi, in care trebuie sa elimini complet monstruletii, impuscandu-i. Fiecare monstru mare este compus din mai multi monstri mai mici. In momentul in care impusi un monstru mare, acesta se imparte in 2 monstri mai mici, care la randul lor se impart fiecare in alti 2 monstri si mai mici. Doar monstri cei mai mici se pot elimina prin impuscare. Daca vei fi atins de vreun monstru, vei pierde misiunea. De aceea incearca sa nu impusti prea multi monstri mari din prima, pentru ca nu vei mai avea loc sa te deplasezi de monstri mici. Incepe prin a impusca doar un monstru mare la inceput, apoi pe rand sa ii elimini pe cei mai mici. Dupa ce reusesti acest lucru, te poti apuca de urmatorul monstru mare. In functie de cum inaintezi in nivel, vei debloca arme noi. Succes !
Instructiuni Furios Pe Monstri
Foloseste tastele A si D sau tastele sageata stanga si sageata dreapta pentru a te deplasa la stanga si la dreapta. Cu tasta Space tragi in monstri.
Categorii joc
jocuri de indemanare,

Furios Pe Monstri

Furios Pe MonstriNume joc
Furios Pe Monstri

Rating: 69 / 100
Bazat pe 421 voturi.

Jucat de: 53,931 ori.
Marime fisier: 2.81MB
Ai jucat jocul Furios Pe Monstri pe y7.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri online. Furios Pe Monstri face parte din categoria Jocuri De Indemanare si este jocul cu numarul 904. Daca iti place jocul Furios Pe Monstri, te rugam sa il votezi cu Da sau Nu, pentru o mai buna selectie a categoriei cu Jocuri Tari.

Comenteaza jocul Furios Pe Monstri

Numele tau:
Mesajul tau:
5 plus 2 Cod antispam
 
PUBLICITATE

Jocuri Online Noi

Manipularea Varstei 2
Scheletul Motociclist
Ursul Aventuros
Pirati Vs Monstri
Campionatul De Camioane
Zombudoy 3

Top jocuri de indemanare

Earn To Die
Darama Castelele Regilor
Tunul Lui Da Vinci
Opereaza Pacientul Pe Inima
Gibbets 3
Transporta Cu Macaraua

Parteneri media

Tornie


Jocuri YXY.RO