Explozii Extreme

Descriere Explozii Extreme

Descriere joc
In acest joc vei avea parte numai de Explozii Extreme. Ai fost anuntat de cei de la NASA ca o racheta cu 5 cosmonauti la bord este in pericol de distrugere, deoarece in drumul ei sunt mai multe constructii de care se va lovi. Misiunea ta in acest joc exploziv este sa dinamitezi aceste constructii, pentru a putea trece racheta fara sa fie distrusa. In fiecare nivel ai o linie punctata, deasupra careia va trece racheta. Monteaza dinamita pe aceste constructii si detoneaz-o, astfel incat, acestea sa se prabuseasca sub aceasta linie punctata. In fiecare nivel ai un anumit numar de dinamite, pe care trebuie sa le folosesti eficient, pentru a putea distruge aceste constructii. Foloseste-ti logica si incearca sa montezi dinamita pe stalpii de rezistenta ale acestor constructii. Daca acestia vor ceda si constructia se va prabusi.
Instructiuni Explozii Extreme
Foloseste mouse-ul pentru a monta dinamita pe constructii. Fa click pe tipul de dinamita, apoi fa click pe structura constructiei pe care vrei sa o dinamitezi. Dupa ce ai montat toata dinamita, fa click pe BLOW pentru a o detona.
Categorii joc
jocuri logice,

Explozii Extreme

Explozii ExtremeNume joc
Explozii Extreme

Rating: 70 / 100
Bazat pe 1082 voturi.

Jucat de: 66,214 ori.
Marime fisier: 5.98MB
Ai jucat jocul Explozii Extreme pe y7.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri online. Explozii Extreme face parte din categoria Jocuri Logice si este jocul cu numarul 1081. Daca iti place jocul Explozii Extreme, te rugam sa il votezi cu Da sau Nu, pentru o mai buna selectie a categoriei cu Jocuri Tari.

Comenteaza jocul Explozii Extreme

Numele tau:
Mesajul tau:
5 plus 2 Cod antispam
 
PUBLICITATE

Jocuri Online Noi

Manipularea Varstei 2
Scheletul Motociclist
Ursul Aventuros
Pirati Vs Monstri
Campionatul De Camioane
Zombudoy 3

Top jocuri logice

Melcul Bob 2
Cel Mai Greu Joc Din Lume
Melcul Bob
Detonatorul De Bombe
Rise Of Atlantis
Melcul Bob 3

Parteneri media

Tornie


Jocuri YXY.RO