Eroul De La Castel

Descriere Eroul De La Castel

Descriere joc
Trebuie sa recunoastem ca jocurile de strategie in care trebuie sa aperi castelul, sunt preferatele noastre. In acest joc tu vei fi Eroul de la castel, deoarece vei tine departe de el toate amenintarile inamice, care din pacate nu sunt putine. Totusi, nu-ti face probleme, pentru ca armele tale de aparare sunt foarte distrugatoare, iar daca stii sa le folosesti cum trebuie, vei elimina cu ele tot pericolul. Dupa fiecare nivel primesti credite bonus, pe care le folosesti in upgrade si pentru a-ti cumpara arme noi. Ai la dispozitie 3 grupuri de arme, insa in fiecare nivel poti alege doar doua arme cu care sa te aperi. Grupele sunt formate din bolovani, arc si pistol. Extra, poti arunca o grenada sau poti utiliza arma bonus. La sfarsitul fiecarui nivel, trebuie sa te lupti cu boss-ul. Acesta este foarte rezistent si periculos, insa noi l-am batut de fiecare data.
Instructiuni Eroul De La Castel
Foloseste mouse-ul pentru a pune tinta si pentru a trage cu arma, tasta Space pentru a arunca cu grenada si tastele numerice 1 si 2 pentru a selecta arma.
Categorii joc
jocuri de strategie,

Eroul De La Castel

Eroul De La CastelNume joc
Eroul De La Castel

Rating: 79 / 100
Bazat pe 523 voturi.

Jucat de: 58,514 ori.
Marime fisier: 12.36MB
Ai jucat jocul Eroul De La Castel pe y7.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri online. Eroul De La Castel face parte din categoria Jocuri De Strategie si este jocul cu numarul 1047. Daca iti place jocul Eroul De La Castel, te rugam sa il votezi cu Da sau Nu, pentru o mai buna selectie a categoriei cu Jocuri Tari.

Comenteaza jocul Eroul De La Castel

Sebastian Boss / 27 Iunie 2012, Ora: 07:53:51
super fain,nota 10+++++++
Numele tau:
Mesajul tau:
5 plus 2 Cod antispam
 
PUBLICITATE

Jocuri Online Noi

Manipularea Varstei 2
Scheletul Motociclist
Ursul Aventuros
Pirati Vs Monstri
Campionatul De Camioane
Zombudoy 3

Top jocuri de strategie

Kingdom Rush
Epic War 5
Age Of War 2
Army Of Ages
Demolatorul De Cladiri
Apara Castelul

Parteneri media

Tornie


Jocuri YXY.RO