Cutia Salvatoare

Descriere Cutia Salvatoare

Descriere joc
Esti o cutie de lemn ce are ca misiune sa il salveze pe Nabbles de pericolele ce il asteapta. Tu esti Cutia Salvatoare a lui Nabbles si trebuie sa fii foarte rapida ca sa-ti indeplinesti scopul. Pe lungul drum spre casa a lui Nabbles sunt tot felul de gropi extrem de periculoase. Tu trebuie sa acoperi gropile, astfel incat Nabbles sa calce pe tine in loc sa cada in groapa. Cutia Salvatoare este un joc de logica si indemanare, extrem de simplu in primele nivele si foarte greu in ultimele nivele.
Instructiuni Cutia Salvatoare
Apasa tasta sageata in jos pentru a merge mai repede. Colecteaza simbolul galben sageata in sus si apasa tasta sageata sus pentru a sari. Cu tasta sageata stanga si sageata dreapta te deplasezi la stanga, respectiv la dreapta.
Categorii joc
jocuri logice,

Cutia Salvatoare

Cutia SalvatoareNume joc
Cutia Salvatoare

Rating: 64 / 100
Bazat pe 861 voturi.

Jucat de: 53,543 ori.
Marime fisier: 3.78MB
Ai jucat jocul Cutia Salvatoare pe y7.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri online. Cutia Salvatoare face parte din categoria Jocuri Logice si este jocul cu numarul 914. Daca iti place jocul Cutia Salvatoare, te rugam sa il votezi cu Da sau Nu, pentru o mai buna selectie a categoriei cu Jocuri Tari.

Comenteaza jocul Cutia Salvatoare

Numele tau:
Mesajul tau:
5 plus 2 Cod antispam
 
PUBLICITATE

Jocuri Online Noi

Manipularea Varstei 2
Scheletul Motociclist
Ursul Aventuros
Pirati Vs Monstri
Campionatul De Camioane
Zombudoy 3

Top jocuri logice

Melcul Bob 2
Cel Mai Greu Joc Din Lume
Melcul Bob
Detonatorul De Bombe
Rise Of Atlantis
Melcul Bob 3

Parteneri media

Tornie


Jocuri YXY.RO