Curse Pe Planeta Turbo

Descriere Curse Pe Planeta Turbo

Descriere joc
Lucrezi la una dintre cele mai mari companii de motoare din lume si aveti ca obiectiv sa dezvoltati un super motor de curse. Pentru acest proiect ati plecat pe planeta Turbo pentru a face teste. Forteaza la maxim motorul pe toate circuitele de pe aceasta planeta si fa tot posibilul sa scoti cel mai mic timp in cursa. Pe circuitul pe care testezi motorul circula si populatia acestei planete. Ai mare grija sa nu ii incurci cu testele tale. Toate masinile de pe aceasta planeta sunt galbene, putand in acest fel sa le deosebesti de ceilalti membri de pe pamant, veniti si ei sa isi testeze motoarele. Pe acestia din urma ii poti inlatura din fata ta folosind armele secrete consumatoare de energie. Dupa fiecare nivel terminat cu succes vei castiga bani. Cu acesti bani iti vei face upgrade la motor, cumparand piese mai performante pentru el.
Instructiuni Curse Pe Planeta Turbo
Foloseste tastele sageti pentru a conduce motorul pe planeta Turbo, tasta Z pentru arma secreta consumatoare de energie si tasta X pentru modul turbo. Si modul turbo functioneaza cu energia pe care trebuie sa o iei de pe traseu.
Categorii joc
jocuri de curse,

Curse Pe Planeta Turbo

Curse Pe Planeta TurboNume joc
Curse Pe Planeta Turbo

Rating: 75 / 100
Bazat pe 342 voturi.

Jucat de: 27,065 ori.
Marime fisier: 4.45MB
Ai jucat jocul Curse Pe Planeta Turbo pe y7.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri online. Curse Pe Planeta Turbo face parte din categoria Jocuri De Curse si este jocul cu numarul 894. Daca iti place jocul Curse Pe Planeta Turbo, te rugam sa il votezi cu Da sau Nu, pentru o mai buna selectie a categoriei cu Jocuri Tari.

Comenteaza jocul Curse Pe Planeta Turbo

Numele tau:
Mesajul tau:
5 plus 2 Cod antispam
 
PUBLICITATE

Jocuri Online Noi

Manipularea Varstei 2
Scheletul Motociclist
Ursul Aventuros
Pirati Vs Monstri
Campionatul De Camioane
Zombudoy 3

Top jocuri de curse

Uphill Rush 4
Curse Cu Masini De Politie
Curse Cu Masini Sportive
Curse La Remat
Rapid Si Periculos
Medic Pe Ambulanta

Parteneri media

Tornie


Jocuri YXY.RO