Cursa Spre Paradisul Porcilor

Descriere Cursa Spre Paradisul Porcilor

Descriere joc
In fiecare noapte petrecuta in cotet, porcii viseaza la un paradis al lor, in care pot alerga liberi pe iarba, sa se joace in fiecare zi si sa nu fie legati. Intr-o zi ei au aflat ca exista paradisul porcilor si au evadat din cotetul in care erau inchisi, spre o viata de vis. Problemele lor abia acum apar, pentru ca drumul spre paradisul porcilor este plin de obstacole si pericole, iar fara ajutorul tau lor le-ar fi imposibil sa ajunga in locul la care au visat mereu. Totusi problema lor cea mai mare este defapt, ca daca tu nu esti suficient de bun in acest joc, ei nu vor ajunge niciodata la destinatie si vor ajunge hrana pentru lupi. Dupa fiecare incercare a lor de evadare, ii vei putea upgrada, pentru a putea sari mai tare si pentru a fi mai echipati pentru aceasta aventura porcina.
Instructiuni Cursa Spre Paradisul Porcilor
Foloseste mouseul pentru a juca jocul Cursa spre paradisul porcilor. Fa click pentru a sari peste obstacole si apasa tasta Space pentru a pune pauza.
Categorii joc
jocuri cu animale, jocuri de indemanare,

Cursa Spre Paradisul Porcilor

Cursa Spre Paradisul PorcilorNume joc
Cursa Spre Paradisul Porcilor

Rating: 81 / 100
Bazat pe 740 voturi.

Jucat de: 56,483 ori.
Marime fisier: 6.35MB
Ai jucat jocul Cursa Spre Paradisul Porcilor pe y7.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri online. Cursa Spre Paradisul Porcilor face parte din categoria Jocuri Cu Animale si este jocul cu numarul 1285. Daca iti place jocul Cursa Spre Paradisul Porcilor, te rugam sa il votezi cu Da sau Nu, pentru o mai buna selectie a categoriei cu Jocuri Tari.

Comenteaza jocul Cursa Spre Paradisul Porcilor

Numele tau:
Mesajul tau:
5 plus 2 Cod antispam
 
PUBLICITATE

Jocuri Online Noi

Manipularea Varstei 2
Scheletul Motociclist
Ursul Aventuros
Pirati Vs Monstri
Campionatul De Camioane
Zombudoy 3

Top jocuri cu animale

Delfinul Olimpic
Purcelusii Nazdravani
Trei Oi Nazdravane
Zoo Transport
Lupul De La Ferma
Pasarea Si Catelul

Parteneri media

Tornie


Jocuri YXY.RO