Cristalul De Pe Insula

Descriere Cristalul De Pe Insula

Descriere joc
Cristalul de pe insula este un joc gen tower defense foarte nou, in care tu trebuie sa iti aperi cristalul de pe insula de valurile inamice care vor sa il distruga. Construieste-ti turnuri de aparare, atat pentru atacuri terestre cat si pentru atacuri aeriene. Unele turnuri de aparare sunt proiectate doar pentru atacurile terestre, altele doar pentru atacurile aeriene si mai sunt unele turnuri de aparare eficiente atat in atacurile terestre cat si in atacurile aeriene. Colecteaza banutii de aur de la fiecare creatura doborata. Cu ei iti vei putea construi mai multe turnuri defensive si iti vei apara mai bine cristalul. Fiecare turn poate fi upgradat pentru a putea trage cu o putere mai mare si pe o raza de actiune mai larga. Colecteaza cristalele magice ce le primesti in lupta si foloseste-le pe turnuri. In joc vei primi si arme magice foarte eficiente in aparare, insa acestea folosesc mana iar aceasta este consumabila. Descopera singur toate scenariile din super jocul de strategie tower defense Cristalul de pe insula.
Instructiuni Cristalul De Pe Insula
Foloseste mouse-ul, tastele sageti, tasta space si tastele numerice pentru a juca jocul de strategie, gen tower defense, Cristalul de pe insula. Pentru a construi un turn de aparare trebuie sa mergi cu personajul din joc peste un copac si sa apesi tasta space. Alege turnul pe care doresti sa il construiesti si apasa iar tasta space.
Categorii joc
jocuri de strategie,

Cristalul De Pe Insula

Cristalul De Pe InsulaNume joc
Cristalul De Pe Insula

Rating: 74 / 100
Bazat pe 575 voturi.

Jucat de: 46,737 ori.
Marime fisier: 7.87MB
Ai jucat jocul Cristalul De Pe Insula pe y7.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri online. Cristalul De Pe Insula face parte din categoria Jocuri De Strategie si este jocul cu numarul 852. Daca iti place jocul Cristalul De Pe Insula, te rugam sa il votezi cu Da sau Nu, pentru o mai buna selectie a categoriei cu Jocuri Tari.

Comenteaza jocul Cristalul De Pe Insula

Catalin / 5 Februarie 2012, Ora: 20:49:25
este frumos
No Name / 21 Noiembrie 2011, Ora: 16:11:57
cum se trece de primul craniu?????
Ionut / 6 Octombrie 2011, Ora: 22:00:00
e super tare pacat ca ai doar 10 vieti si bani nu pre multi
Mihaela / 21 August 2011, Ora: 10:45:56
nu stiu cum se joaca acest joc
Alexandra / 19 August 2011, Ora: 18:26:38
acest joc este  foarte minunat
Numele tau:
Mesajul tau:
5 plus 2 Cod antispam
 
PUBLICITATE

Jocuri Online Noi

Manipularea Varstei 2
Scheletul Motociclist
Ursul Aventuros
Pirati Vs Monstri
Campionatul De Camioane
Zombudoy 3

Top jocuri de strategie

Kingdom Rush
Epic War 5
Age Of War 2
Army Of Ages
Demolatorul De Cladiri
Apara Castelul

Parteneri media

Tornie


Jocuri YXY.RO