Creatorul De Drumuri

Descriere Creatorul De Drumuri

Descriere joc
In acest joc cu masini ai fost ales Creatorul de drumuri. Rolul tau este sa creezi drumul perfect, drum ce va conduce masinuta automata spre linia de finish. Creaza-i masinutei automate pista de curse si asigura-te ca aceasta nu este intrerupta. Masinuta trebuie sa ajunga la linia de sosire cu orice pret. Aseaza partile componente ale drumului, astfel incat, sa obtii un circuit care sa poata fi parcurs.
Instructiuni Creatorul De Drumuri
Foloseste mouse-ul pentru a contstrui pista de curse. Fa click pe piesele componente ale drumului si trage-le cu mouse-ul pe zonele unde doresti sa le instalezi. Dupa ce ai terminat de asezat piesele, apasa Go si vezi ce iese.
Categorii joc
jocuri logice,

Etichete: jocuri de construit drumuri, jocuri de construit, jocuri puzzle cu masini, jocuri cu piese de construit, jocuri logice de construit,

Creatorul De Drumuri

Creatorul De DrumuriNume joc
Creatorul De Drumuri

Rating: 71 / 100
Bazat pe 230 voturi.

Jucat de: 46,176 ori.
Marime fisier: 0.75MB
Ai jucat jocul Creatorul De Drumuri pe y7.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri online. Creatorul De Drumuri face parte din categoria Jocuri Logice si este jocul cu numarul 682. Daca iti place jocul Creatorul De Drumuri, te rugam sa il votezi cu Da sau Nu, pentru o mai buna selectie a categoriei cu Jocuri Tari.

Comenteaza jocul Creatorul De Drumuri

Numele tau:
Mesajul tau:
5 plus 2 Cod antispam
 
PUBLICITATE

Jocuri Online Noi

Manipularea Varstei 2
Scheletul Motociclist
Ursul Aventuros
Pirati Vs Monstri
Campionatul De Camioane
Zombudoy 3

Top jocuri logice

Melcul Bob 2
Cel Mai Greu Joc Din Lume
Melcul Bob
Detonatorul De Bombe
Rise Of Atlantis
Melcul Bob 3

Parteneri media

Tornie


Jocuri YXY.RO