Commando In Aparare

Descriere Commando In Aparare

Descriere joc
Commando in aparare este un joc de strategie plin de actiune, in care tu trebuie sa opresti trupele inamice inainte ce acestea sa-ti invadeze tara. Te vei mobiliza sa-ti construiesti rapid turnuri de aparare, vei alerga pe tot teritoriul pentru a trage in inamici, vei trimite si tu trupe commando la atac. Sute de soldati, masini, tancuri si avioane vor sa iti distruga tara cu orice pret. Da dovada ca esti un adevarat Commando in aparare si opreste toate aceste atacuri. Toate turnurile defensive pot fi upgradate mai multe nivele, devenind astfel mult mai distrugatoare.
Instructiuni Commando In Aparare
Foloseste mouse-ul pentru a juca jocul de strategie si razboi Commando in aparare. Fa click pe zonele patrate de culoare gri si alege turnul de aparare pe care doresti sa il construiesti pe aceasta zona. Dupa ce construiesti un turn de aparare, acesta va trage singur in inamici. Fa click pe turnurile de aparare pentru a putea face upgrade sau pentru a le vinde.
Categorii joc
jocuri de strategie,

Commando In Aparare

Commando In AparareNume joc
Commando In Aparare

Rating: 81 / 100
Bazat pe 684 voturi.

Jucat de: 50,844 ori.
Marime fisier: 0MB
Ai jucat jocul Commando In Aparare pe y7.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri online. Commando In Aparare face parte din categoria Jocuri De Strategie si este jocul cu numarul 1040. Daca iti place jocul Commando In Aparare, te rugam sa il votezi cu Da sau Nu, pentru o mai buna selectie a categoriei cu Jocuri Tari.

Comenteaza jocul Commando In Aparare

Numele tau:
Mesajul tau:
5 plus 2 Cod antispam
 
PUBLICITATE

Jocuri Online Noi

Manipularea Varstei 2
Scheletul Motociclist
Ursul Aventuros
Pirati Vs Monstri
Campionatul De Camioane
Zombudoy 3

Top jocuri de strategie

Kingdom Rush
Epic War 5
Age Of War 2
Army Of Ages
Demolatorul De Cladiri
Apara Castelul

Parteneri media

Tornie


Jocuri YXY.RO