Cinema Panic

Descriere Cinema Panic

Descriere joc
De luni intregi iti cauti un loc de munca si azi a venit ziua cea mare. Ai gasit in ziar un anunt cu un loc liber intr-un fast-food dintr-un cinema. De aici lumea cumpara popcorn, suc sau hotdog, inainte sa intre la film. In functie de filmul care ruleaza, poate fi aglomerat sau mai liber. Rolul tau este sa servesti toti clientii la timp si sa cresti numarul de clienti din ziua in care te-ai angajat. Practic, vei lua in gestiune cinema-ul cu totul si te vei ocupa sa ii cresti incasarile.
Instructiuni Cinema Panic
Foloseste mouseul pentru a juca jocul de servit Cinema Panic. Fa click pe aparatul de popcorn, pe dozatorul de suc sau pe alte aparate, pentru a le porni, fa click pe Take Order, deasupra clientilor, pentru a le lua comanda si du-te cu mouseul pe banii pe care acestia ii lasa dupa ce comanda produsul, pentru a-i baga in casa de marcat.
Categorii joc
jocuri de servit,

Cinema Panic

Cinema PanicNume joc
Cinema Panic

Rating: 80 / 100
Bazat pe 786 voturi.

Jucat de: 37,320 ori.
Marime fisier: 9.01MB
Ai jucat jocul Cinema Panic pe y7.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri online. Cinema Panic face parte din categoria Jocuri De Servit si este jocul cu numarul 1252. Daca iti place jocul Cinema Panic, te rugam sa il votezi cu Da sau Nu, pentru o mai buna selectie a categoriei cu Jocuri Tari.

Comenteaza jocul Cinema Panic

Lucia / 9 Mai 2013, Ora: 14:53:06
ce frumos e
Numele tau:
Mesajul tau:
5 plus 2 Cod antispam
 
PUBLICITATE

Jocuri Online Noi

Manipularea Varstei 2
Scheletul Motociclist
Ursul Aventuros
Pirati Vs Monstri
Campionatul De Camioane
Zombudoy 3

Top jocuri de servit

Restaurantul Lui Tom
Chelnerita Vesela
Family Restaurant
Cinema Panic
Pizza La Momma
Restaurantul Lui SpongeBob

Parteneri media

Tornie


Jocuri YXY.RO