Cavalerul Si Piratii

Descriere Cavalerul Si Piratii

Descriere joc
Piratii se cred cei mai curajosi de pe mare si jefuiesc fara frica toate corabiile ce le zaresc. Seful lor, piratul Barba Neagra, a jurat ca nu va lasa nicio corabie sa strabata marile fara sa o jefuiasca. Regele s-a suparat tare cand a auzit aceste lucruri si te-a trimis pe tine, cel mai renumit cavaler de la regat, sa distruga toti piratii piratului Barba Neagra, si la sfarsit chiar pe acesta. Misiunea nu este una chiar usoara, deoarece piratul Barba Neagra are foarte multi pirati puternici, multe corabii, si pe fiecare din ele un pirat sef. In aceasta aventura vei fi insotit de alti cavaleri de la regat care vor incerca sa te ajute. Taie cu sabia tot ce iti iese in cale, sparge cutii de lemn si butoaie si aduna toate bogatiile furate de pirati.
Instructiuni Cavalerul Si Piratii
Mergi cu ajutorul tastelor W,A,S,D, alergi apasand rapid de doua ori una din tastele W,A,S,D, ataci cu tasta J si ridici obiecte, cu tasta K sari, iar cu tasta L lovesti cu arma speciala. Combina tasta J si K pentru o lovitura speciala.
Categorii joc
jocuri de actiune,

Cavalerul Si Piratii

Cavalerul Si PiratiiNume joc
Cavalerul Si Piratii

Rating: 83 / 100
Bazat pe 1505 voturi.

Jucat de: 84,478 ori.
Marime fisier: 0MB
Ai jucat jocul Cavalerul Si Piratii pe y7.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri online. Cavalerul Si Piratii face parte din categoria Jocuri De Actiune si este jocul cu numarul 1119. Daca iti place jocul Cavalerul Si Piratii, te rugam sa il votezi cu Da sau Nu, pentru o mai buna selectie a categoriei cu Jocuri Tari.

Comenteaza jocul Cavalerul Si Piratii

Numele tau:
Mesajul tau:
5 plus 2 Cod antispam
 
PUBLICITATE

Jocuri Online Noi

Manipularea Varstei 2
Scheletul Motociclist
Ursul Aventuros
Pirati Vs Monstri
Campionatul De Camioane
Zombudoy 3

Top jocuri de actiune

Ben 10 Ultimate Alien
Baietii Rai
Soldatii Cu Lansatoare
Bob La Furat
Ingerul închisorilor
Ben 10 The Alien Device

Parteneri media

Tornie


Jocuri YXY.RO