Cand Pinguinii Ataca TD

Descriere Cand Pinguinii Ataca TD

Descriere joc
Cand pinguinii ataca, primul lucru la care te gandesti este sa fugi. Insa daca faci asta, vei fi un las, pentru ca iti vei lasa orasul sa fie cucerit. Cand pinguinii ataca TD este unul dintre cele mai faine jocuri de strategie de tip tower defense, un joc din seria atacul pinguinilor, in care tot ce trebuie sa faci este sa te pui in fata pinguinilor si sa ii opresti din atac. Construieste drumuri serpuite din tunuri de aparare si ghideaza pingunii prin aceasta capcana a mortii. Construieste tunuri si pentru avioanele pinguinilor care nu vor urma drumul construit de tine, mergand drept spre orasul tau. Fiecare turn defensiv poate fi upgradat de cateva ori, fiind in acest fel mult mai distrugator. Ai foarte multe tunuri la dispozitie, insa ai nevoie de banuti pentru a le putea construi. Acestia ii aduni de la pinguinii pe care ii dobori.
Instructiuni Cand Pinguinii Ataca TD
Foloseste mouse-ul pentru a juca jocul de strategie de tip tower defense Cand pinguinii ataca TD. Daca iti place jocul, trebuie neaparat sa joci si Atacul pinguinilor 3, in care aceasi pinguini incearca sa iti ocupe alt oras.
Categorii joc
jocuri de strategie,

Cand Pinguinii Ataca TD

Cand Pinguinii Ataca TDNume joc
Cand Pinguinii Ataca TD

Rating: 78 / 100
Bazat pe 340 voturi.

Jucat de: 88,266 ori.
Marime fisier: 3.85MB
Ai jucat jocul Cand Pinguinii Ataca TD pe y7.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri online. Cand Pinguinii Ataca TD face parte din categoria Jocuri De Strategie si este jocul cu numarul 1012. Daca iti place jocul Cand Pinguinii Ataca TD, te rugam sa il votezi cu Da sau Nu, pentru o mai buna selectie a categoriei cu Jocuri Tari.

Comenteaza jocul Cand Pinguinii Ataca TD

Mihai / 3 Martie 2012, Ora: 16:23:10
cel mai tampit joc din lume
Numele tau:
Mesajul tau:
5 plus 2 Cod antispam
 
PUBLICITATE

Jocuri Online Noi

Manipularea Varstei 2
Scheletul Motociclist
Ursul Aventuros
Pirati Vs Monstri
Campionatul De Camioane
Zombudoy 3

Top jocuri de strategie

Kingdom Rush
Epic War 5
Age Of War 2
Army Of Ages
Demolatorul De Cladiri
Apara Castelul

Parteneri media

Tornie


Jocuri YXY.RO