Camionul Martienilor

Descriere Camionul Martienilor

Descriere joc
Martienii te-au pus la treaba, trebuie sa transporti materie prima cu camionul. Incarca remorca camionului cu marfa si transport-o la fabrica pentru a fi prelucrata. Chiar daca nu te afli pe planeta noastra, nu exagera cu viteza! Nu te va amenda nimeni, insa risti sa te rastorni cu camionul si sa pierzi toata incarcatura pe drum. Daca nu ajungi cu toata marfa la fabrica, martienii vor fi foarte suparati si vei fi concediat. Nu cred ca ti-ai dori sa te intorci foarte repede cu farfuria zburatoare acasa si fara bani.
Instructiuni Camionul Martienilor
Utilizeaza tastele sageti pentru a conduce camionul cu remorca. Asteapta ca remorca camionului sa fie incarcata. Cand culoarea semaforului se face verde, poti pleca la drum.
Categorii joc
jocuri cu camioane,

Etichete: jocuri cu camioane cu remorca, jocuri cu camioane de transportat, jocuri de condus camioane, jocuri cu martieni, jocuri cu alieni, jocuri de carat marfa,

Camionul Martienilor

Camionul MartienilorNume joc
Camionul Martienilor

Rating: 67 / 100
Bazat pe 235 voturi.

Jucat de: 35,087 ori.
Marime fisier: 1.91MB
Ai jucat jocul Camionul Martienilor pe y7.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri online. Camionul Martienilor face parte din categoria Jocuri Cu Camioane si este jocul cu numarul 693. Daca iti place jocul Camionul Martienilor, te rugam sa il votezi cu Da sau Nu, pentru o mai buna selectie a categoriei cu Jocuri Tari.

Comenteaza jocul Camionul Martienilor

Alexa1997 / 19 Aprilie 2011, Ora: 16:55:13
imi dati id urile voastre
Numele tau:
Mesajul tau:
5 plus 2 Cod antispam
 
PUBLICITATE

Jocuri Online Noi

Manipularea Varstei 2
Scheletul Motociclist
Ursul Aventuros
Pirati Vs Monstri
Campionatul De Camioane
Zombudoy 3

Top jocuri cu camioane

Parcheaza Tirul
Camionul De Marfa
Cargo Master
Camion Mania 2
Cargo Master 2
Scania Driver

Parteneri media

Tornie


Jocuri YXY.RO