Camionul De Marfa 4

Descriere Camionul De Marfa 4

Descriere joc
Camionul de marfa 4 este cel mai noi joc cu camioane din aceasta saptamana de pe y7.ro. Incarca remorca camionului cu marfa si transport-o in siguranta la depozit. Condu camionul cu atentie si respecta limitele de viteza pentru camioane de pe traseul pe care il urmezi. O viteza prea mare a camionului combinata cu drumul denivelat te aduce in situatia de a ajunge la destinatie cu mult mai putina marfa decat cu cat ai plecat. Evita sa se intample acest lucru. Seria de jocuri cu camioane continua pe y7.ro cu Camionul de marfa 4. Poti incerca si celelalte versiuni online pe site-ul nostru. Acceseaza direct categoria din care face parte acest joc pentru a juca si alte jocuri cu camioane. Distractie placuta !
Instructiuni Camionul De Marfa 4
Foloseste tastele directionale pentru a conduce Camionul de marfa 4.
Categorii joc
jocuri cu camioane,

Etichete: jocuri cu camioane cu remorca, jocuri cu camioane de transport, jocuri cu camioane 2011, jocuri de condus camioane,

Camionul De Marfa 4

Camionul De Marfa 4Nume joc
Camionul De Marfa 4

Rating: 73 / 100
Bazat pe 292 voturi.

Jucat de: 45,453 ori.
Marime fisier: 1.16MB
Ai jucat jocul Camionul De Marfa 4 pe y7.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri online. Camionul De Marfa 4 face parte din categoria Jocuri Cu Camioane si este jocul cu numarul 687. Daca iti place jocul Camionul De Marfa 4, te rugam sa il votezi cu Da sau Nu, pentru o mai buna selectie a categoriei cu Jocuri Tari.

Comenteaza jocul Camionul De Marfa 4

Numele tau:
Mesajul tau:
5 plus 2 Cod antispam
 
PUBLICITATE

Jocuri Online Noi

Manipularea Varstei 2
Scheletul Motociclist
Ursul Aventuros
Pirati Vs Monstri
Campionatul De Camioane
Zombudoy 3

Top jocuri cu camioane

Parcheaza Tirul
Camionul De Marfa
Cargo Master
Camion Mania 2
Cargo Master 2
Scania Driver

Parteneri media

Tornie


Jocuri YXY.RO