Banda De Hoti

Descriere Banda De Hoti

Descriere joc
In acest joc de indemanare controlezi o banda de hoti profesionisti, care sparg case, muzee si banci. Fiecare hot este specializat pe ceva, unul dintre ei se pricepe foarte bine sa sparga orice usa, lacat sau seif, altul este foarte puternic si poate sa impinga obiecte grele, al treilea este un foarte bun hacker si poate dezactiva toate sistemele de securitate, iar al patrulea este un foarte pun pistolar. Foloseste tastele numerice de la 1 la 4 pentru a selecta hotul pe care vrei sa il controlezi si tastele sageti pentru a-l controla. Obiectivul tau este sa te folosesti de banda de hoti pentru a fura toate obiectele de valoare din fiecare incapare.
Instructiuni Banda De Hoti
Foloseste tastele numerice 1, 2, 3 si 4 pentru a selecta hotul din banda pe care vrei sa il controlezi si tastele sageti pentru a te deplasa. Cu tasta Space interactionezi cu diverse echipamente.
Categorii joc
jocuri de indemanare,

Banda De Hoti

Banda De HotiNume joc
Banda De Hoti

Rating: 76 / 100
Bazat pe 694 voturi.

Jucat de: 38,627 ori.
Marime fisier: 1.69MB
Ai jucat jocul Banda De Hoti pe y7.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri online. Banda De Hoti face parte din categoria Jocuri De Indemanare si este jocul cu numarul 1338. Daca iti place jocul Banda De Hoti, te rugam sa il votezi cu Da sau Nu, pentru o mai buna selectie a categoriei cu Jocuri Tari.

Comenteaza jocul Banda De Hoti

Numele tau:
Mesajul tau:
5 plus 2 Cod antispam
 
PUBLICITATE

Jocuri Online Noi

Manipularea Varstei 2
Scheletul Motociclist
Ursul Aventuros
Pirati Vs Monstri
Campionatul De Camioane
Zombudoy 3

Top jocuri de indemanare

Earn To Die
Darama Castelele Regilor
Tunul Lui Da Vinci
Opereaza Pacientul Pe Inima
Gibbets 3
Transporta Cu Macaraua

Parteneri media

Tornie


Jocuri YXY.RO