Autoturismul Distrugator

Descriere Autoturismul Distrugator

Descriere joc
Autoturismul Distrugator este jocul potrivit pentru toti cei care iubesc cascadoriile periculoase. Obiectivul tau este sa distrugi masinile de pe podium cu autoturismul distrugator pe care il vei conduce tu. Primul pas este sa iti setezi unghiul rampei pe care o vei folosi pentru a face saritura, apoi vei seta viteza de lansare. Pentru a putea trece la nivelul urmator, trebuie sa distrugi masinile de pe podium intr-un procent mai mare sau egal cu cel minim acceptat pentru fiecare runda. Autoturismul Distrugator poate fi upgradat dupa fiecare incercare, in limita banutilor disponibili. Deasemenea iti poti cumpara un alt autoturism, care sa fie mult mai distrugator pentru a finaliza mai usor fiecare nivel.
Instructiuni Autoturismul Distrugator
Foloseste mouse-ul pentru a seta unghiul ramepi de lansare si pentru a seta viteza saltului. Cu tastele sageti controlezi masina in timpul saltului. Foloseste-te de butoaiele cu combustibil pentru a produce daune cat mai mari.
Categorii joc
jocuri cu masini,

Autoturismul Distrugator

Autoturismul DistrugatorNume joc
Autoturismul Distrugator

Rating: 79 / 100
Bazat pe 2646 voturi.

Jucat de: 98,199 ori.
Marime fisier: 5.39MB
Ai jucat jocul Autoturismul Distrugator pe y7.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri online. Autoturismul Distrugator face parte din categoria Jocuri Cu Masini si este jocul cu numarul 942. Daca iti place jocul Autoturismul Distrugator, te rugam sa il votezi cu Da sau Nu, pentru o mai buna selectie a categoriei cu Jocuri Tari.

Comenteaza jocul Autoturismul Distrugator

Alexandra / 30 Iunie 2012, Ora: 22:59:42
e frumos jocul imi place
Numele tau:
Mesajul tau:
5 plus 2 Cod antispam
 
PUBLICITATE

Jocuri Online Noi

Manipularea Varstei 2
Scheletul Motociclist
Ursul Aventuros
Pirati Vs Monstri
Campionatul De Camioane
Zombudoy 3

Top jocuri cu masini

Transporta Marfa Cu Camionul
Incarcatorul De Marfa
Burnin' Rubber 3
Midnight Race
Monster Wheelie
Power Driving

Parteneri media

Tornie


Jocuri YXY.RO