Apara-te De Zombi

Descriere Apara-te De Zombi

Descriere joc
Castelul tau se afla in pericol sa fie daramat de sutele de zombi ce vor sa puna stapanire pe intrega regiune. Nu ti-a mai ramas decat sa iti construiesti o defensiva puternica si sa tragi de pe castel fara mila in ei. La inceput vei face fata usor, insa de la nivelul 10 vor vei cu tancuri, intr-o formula mult mai rezistenta. De atunci trebuie sa iti schimbi si tu armele, pentru a mai putea face fata. Dupa fiecare nivel vei castiga aur cu care iti vei putea face upgradeuri. Armele speciale te vor ajuta mereu sa iesi dintr-o incurcatura, insa tine cont ca acestea sunt consumabile si dureaza mult pana se incarca, deci iti recomandam sa le folosesti doar pentru grupuri mari de zombi, pentru a putea profita de puterea mare de distrugere. Castelul tau a fost construit sa fie destul de rezistent, insa daca va fi atacat de prea multi zombi in acelasi timp, va ceda, deci incearca sa ii distrugi pe toti, inainte sa iti distruga ei tie castelul. Apara-te de zombi este unul dintre cele mai noi jocuri cu zombi din acest an, disponibil acum si pe Y7.ro. Distractie placuta!
Instructiuni Apara-te De Zombi
Foloseste mouse-ul in meniu pentru a cumpara arme si a face upgrade-uri si in joc pentru a trage in armata de zombi si pentru a folosi armele speciale. Tine apasat click stanga pentru a folosi arma pe modul automat.
Categorii joc
jocuri cu zombi,

Apara-te De Zombi

Apara-te De ZombiNume joc
Apara-te De Zombi

Rating: 77 / 100
Bazat pe 628 voturi.

Jucat de: 47,119 ori.
Marime fisier: 5.35MB
Ai jucat jocul Apara-te De Zombi pe y7.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri online. Apara-te De Zombi face parte din categoria Jocuri Cu Zombi si este jocul cu numarul 1067. Daca iti place jocul Apara-te De Zombi, te rugam sa il votezi cu Da sau Nu, pentru o mai buna selectie a categoriei cu Jocuri Tari.

Comenteaza jocul Apara-te De Zombi

Numele tau:
Mesajul tau:
5 plus 2 Cod antispam
 
PUBLICITATE

Jocuri Online Noi

Manipularea Varstei 2
Scheletul Motociclist
Ursul Aventuros
Pirati Vs Monstri
Campionatul De Camioane
Zombudoy 3

Top jocuri cu zombi

Invazia De Zombie
Spaima Zombilor 2
Macelaria De Zombi
Zed Vs Zombi
Scapa De Zombie
Vanatoarea De Zombie

Parteneri media

Tornie


Jocuri YXY.RO