Jocuri Wrestling

Home » Jocuri Wrestling

Jucati aici cele mai frumoase jocuri wrestling.
PUBLICITATE

Jocuri Wrestling / Sorteaza jocurile dupa: Cele mai noi / Cele mai jucate / Cel mai bun rating / Crescator / Descrescator

Wrestling 3D Wrestling 3D
Va era dor de un joc adevarat cu Wrestling 3D ? Fii un master al wrestlingului in unul dintre cele mai faine jocuri 3d cu lupte wrestling de pe Y7.ro, un joc marca miniclip. Alege unul dintre marii luptatori de wrestling: celebrul The Panter, batranul Gold Digger, rusul Cossack Yuri sau tanarul Roaring Jack. Indiferent pe care il alegi dintre cei 4, trebuie sa ajungi un master in Wrestling 3D. Vei avea parte de o lupta corp la corp asa cum te-ai invatat in celebrul joc de pe Y7.ro, Wrestling Raw
wrestling raw Wrestling Raw
Daca iti plac jocurile de lupte wrestling, wrestling raw este cea mai buna alegere. Poti juca singur impotriva calculatorului sau cu un prieten la dublu, de pe aceasi tastatura.
GWA Wrestling Riot GWA Wrestling Riot
GWA Wrestling Riot este un joc de lupte wrestling care se joacă foarte uşor. Jocul se joacă după regula piatră, foarfecă, hârtie. Există 3 strategii de atac una mai bună ca cealaltă, iar tu trebuie să te decizi ce strategie aplici. Este mai mult un joc cu lupte wrestling de noroc. Dacă nimereşti strategiile de atac mai puternice, vei câştiga lupa cinstit.
sumo Sumo
Vrei sa fii cel mai mare luptator de sumo. Pentru asta trebuie sa te lupti cu cei mai tari si cei mai grei luptatori si sa ii invingi pe toti. Dupa ce vei castiga fiecare lupta de sumo te vei simti mai puternic si mai experimentat.
LINKURI SPONSORIZATE