Jocuri Table

Home » Jocuri Table

In aceasta categorie veti putea juca jocuri table online. In unele jocuri concurati impotriva calculatorului, iar in altele puteti juca table la dublu de la aceasi tastatura.
PUBLICITATE

Jocuri Table / Sorteaza jocurile dupa: Cele mai noi / Cele mai jucate / Cel mai bun rating / Crescator / Descrescator

Table Table
Orice barbat cred ca stie sa joaca Table, acesta fiind un joc care depinde in mare masura de noroc, deoarece daca ai zar bun e mai greu sa nu castigi, insa trebuie sa stii sa aplici si anumite strategii. Fa-ti multe porti in casa si castiga cu marti sau linie normala. Antreneaza-te la Table in acest joc in care joci cu calculatorul. Dupa ce vei juca acest joc de Table de mai multe ori, cu siguranta vei vrea sa iti provoci toti prietenii la o partida in fata blocului sau in parc.
dame Dame
Dame este un joc pe care probabil doar putini dintre voi l-ati jucat. Jocul de Dame este foarte interesant si se joaca cu piesele de table pe tabla de sah. Ca sa castigi la acest joc trebuie sa iei toate piesele adversarului printr-o miscare foarte simpla.
table online Table Online
In sfarsit am adaugat si un joc de table pe site-ul nostru, pentru baietii care vor sa se antreneze la table pentru sfarsitul saptamanii cand vor merge la gratar si vor sa isi bata prietenii la acest joc.
LINKURI SPONSORIZATE